Asiantuntija- ja esiintyjäpalvelut

Hinnasto

Luonnoitsija- ja kouluttajapalkkio

Palkkiossa käytetään yleisiä valmistelukertoimia. Tunnin luennossa kerroin on 5, kahden tunnin luennossa 4 ja sitä pidemmissä luennoissa 3. Matka-ajalta maksetaan ensimmäiseltä tunnilta tuntipalkkio ja lopusta matkaa puolet tuntipalkkiosta. Laskutettaessa palkkioon lisätään 43 % työnantajamaksuja.

75 €/h

Yksilövalmennus

Pari- tai ryhmävalmennuksessa hinta on 40 €/h henkilöä kohden.

Tarjous! 

Yksilövalmennus 70 €/1,5 h tai 35 €/h henkilöä kohden.

60 €/h

Työpajat ja kurssit

Kursseihin on mahdollista anoa koulutustukea, jos osallistujia on yli kahdeksan, jolloin hintasta jää vähemmän maksettavaa. Palkkiossa käytetään yleisiä valmistelukertoimia. Tunnin kurssista kerroin on 5, kahden tunnin kurssista 4 ja sitä pidemmissä kursseissa 3. Matka-ajalta maksetaan ensimmäiseltä tunnilta tuntipalkkio ja lopusta matkaa puolet tuntipalkkiosta. Laskutettaessa palkkioon lisätään 43 % työnantajamaksuja.

45 €/h

Matkakorvaus

Käytössä verohalinnon määrittelemä kilometrikorvaus. Matka alkaa Valkeakoskelta. 

0,44 €/km

Juontaja paneelikeskusteluun

Palkkiossa käytetään yleisiä valmistelukertoimia. Tunnin paneelissa kerroin on 5, kahden tunnin paneelissa 4 ja sitä pidemmissä paneeleissa 3. Matka-ajalta maksetaan ensimmäiseltä tunnilta tuntipalkkio ja lopusta matkaa puolet tuntipalkkiosta. Laskutettaessa palkkioon lisätään 43 % työnantajamaksuja.

 55 €/h

Juontaja tapahtumaan

Jos juontajalta toivotaan kirjoitettuja juontoja käytetään yleistä valmistelukerrointa. Jos juonnot eivät ole ennalta kirjoitettuja lisätään lisätään yksi tunti valmistelua palkkioon. Matka-ajalta maksetaan ensimmäiseltä tunnilta tuntipalkkio ja lopusta matkaa puolet tuntipalkkiosta. Laskutettaessa palkkioon lisätään 43 % työnantajamaksuja.

40 €/h

Hahmovierailu yritykselle

Viihde- ja kulttuuritarjontasivulla on hahmoista enemmän tietoa. Puolen tunnin show sopii pieniin ja isompiin tilaisuuksiin. Hinta määräytyy osallistujamäärän ja matkan pituuden mukaan. Alle 20 katsojaa 600 € - Yli 200 henkilöä 2200 € laskutettuna sis. kaikki kulut, alv vapaa.

alk. 600 €

Stand up koomikko

20 minuutin show. Hinta laskutettuna sisältää työnantajakulut, ennakkovalmistelut n. 20 h ja esiintymisen. Alv vapaa.

4200 €

Pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntö


Voit jättää tarjouspyynnön viereisellä yhteydenottolomakkeella.


Tarjouspyyntöä kysyttäessä seuraavat tiedot ovat oleellisia:

- Kuka toimii järjestäjänä?

- Millainen tilaisuus on kyseessä?

- Kuinka paljon ihmisiä suunnilleen on paikalla?

- Missä ja milloin tilaisuus pidetään?

- Millaisia toiveita järjestäjällä on minulle?


Kiitos yhteydenotosta!